17 دی ماه سالروز کشف حجاب به بهانه ورود ن به عرصه ی اجتماع  

زن در اسلام حق حضور اجتماعی ندارد. حضور در اجتماع حق زن نیست که بتواند از آن صرف نظر کند، تکلیف است!

 

همان طوری که مردها باید در امور ی دخالت کنند و جامعۀ خودشان را حفظ کنند، زن ها هم باید دخالت کنند و جامعه را حفظ کنند.  زن‌ها هم باید در فعالیتهای اجتماعی و ی همدوش مردها باشند(1). این‌که می‌فرماید: من اصبح لا یهتم بامور المسلمین فلیس بمسلم»، مخصوص مردان نیست؛ ن هم باید به امور مسلمانان و جامعه‌ی اسلامی و امور جهان اسلام و همه‌ی مسائلی که در دنیا می‌گذرد، احساس مسؤولیت کنند و اهتمام نمایند؛ چون وظیفه‌ی اسلامی است(2). اگر کشور بتواند جامعه ن را با تکیه بر تعلیمات اسلامی، با همان معارفی که اسلام خواسته است، آشنا کند، من تردیدی ندارم که پیشرفت و ترقّی و تعالی کشور مضاعف و چند برابر خواهد شد. در هر میدانی که بانوان مسؤولانه وارد شوند، پیشرفت در آن میدان چند برابر خواهد شد. خصوصیت حضور خانمها در میدانهای مختلف این است که وقتی زن خانواده وارد میدان میشود، یعنی همسر و فرزندان او هم واردند. حضور مرد به این معنا نیست، اما حضور زن به این معناست. در هر میدانی که زن وارد شود - زنی که خانم و کدبانوی یک خانه است - درحقیقت همه آن خانه را در آن میدان وارد میکند(3). زن با نقاط قوّت نه ‏ی خود- که خدای متعال در وجود او به ودیعه گذاشته و مخصوص زن است- همراه با ایمان عمیق، همراه با استقرار ناشی از اتکاء به خداوند، و همراه با عفت و پاک‏دامنی- که فضای پیرامون او را نورانیت می‏ بخشد- می‏تواند در جامعه یک نقش استثنائیِ این‏گونه ایفا کند؛ هیچ مردی قادر به ایفای چنین نقشی نیست. مثل کوه استواری از ایمان، درعین‏ حال مثل چشمه‏ ی جوشانی از عاطفه و محبت و احساسات نه، تشنگان و محتاجان نوازش را از چشمه‏ ی صبر و حوصله و عاطفه‏ ی خود سیراب می‏کند. انسانها در چنین آغوش پُربرکتی می‏توانند تربیت شوند. اگر زن با این خصوصیات در عالمِ وجود نبود، انسانیت معنا پیدا نمی‏کرد. این، معنای ارزش زن و تشخص زن است؛ چیزی که مغز متحجرِ مادی غربی‏ها نمی‏تواند آن را بفهمد. کسانی که از دین و معنویت بهره‏ یی نبرده ‏اند، نمی‏توانند چنین عظمتی را درک کنند. آن‏هایی که شاخصه‏ ی زن را در زیور و آرایش و سبک‏سری و بازیچه قرار گرفتن در دست مردان می‏دانند، نمی‏توانند اساس هویت نه را در منطق اسلام و در نظر اسلام درک کنند.

زن به یک جایگاه مصنوعی و تصنعی و تشریفاتی احتیاج ندارد؛ جایگاهی که دون شأن متانت و سکینه و آرامش روحی اوست. در طبیعت الهی زن، آن‏چنان لطافت و زیبایی و گرمای محبتی وجود دارد که می‏تواند هم خود را و هم محیط پیرامون خود را- چه در داخل خانه، چه در هر محیطی که باشد- به طرف معنویت، پیشرفت و علوّ مقامات علمی و عملی سوق دهد و پیش ببرد(4).

 

1.         امام خمینی در جمع بانوان اعضای مکتبهای اسلامی‌قم و مسجد جامع نارمک ۱۳۶۳/۰۱/۱۹

2.         امام ای در دیدار جمعی از خانواده‌های شهدا 1376/02/17

3.        بیانات امام ای ۱۳۷۶/۰۷/۳۰

4.        بیانات‌ در دیدار اقشار مختلف مردم ‌1384/03/25

اهمیت انتخابات، اهمیت اسلام است

زن در اسلام، حق حضور در اجتماع را ندارد

مسئولان ما باید بدانند که ...

زن ,هم ,اسلام ,ی ,        ,حضور ,در هر ,همراه با ,هم باید ,کنند و ,را در

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زندگی ارگانیک حق شماست پارکت سریال تلویزیونی کامیون علوم اسلامی مبصرون درب ضد سرقت و درب چوبی راش ارزان قیمت اردوی آنلاین نوروزی 99 خودِ خودِ من معجزات علمی قرآن کریم علی ناصری